BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 27 October 2011

aku tetap aku!

Nampak x kat atas 2 siap kata penengas (!) lg mknanya mrh lah 2
ini sebab ada org nak samakn sy dgn 3 remaja yg dikira hot lah dr 3 negara yg berlainan

1. from MALAYSIA
 Ni dia spe x kenal ank yusof haslam laitu SYAFIQ YUSOF

2. from INDONESIA

ni dia RANDY PANGALILA tg tgh meletup di astro dengan cerita dia yg bertajuk nada cinta


3. from SINGAPURA

spe lah yg kenal dengan ALIFF AZIZ atau nama gelaran "JEJAKA JAMBU" dari singapore ni

COCONUT SHAKE?

COCONUT SHAKE?
Dh lama x berusik blog kli ni tertarik nk tulis entry tentang air kelapa yg ala2 ice blended. serba boleh btul poko kelapa kan, bak kata org tua2 pokok kelapa leh digna kan  utk mcm 1001 gna lah ktakn
Hari ni first time rasa air ni mmg sdp lah tp kan bila difikr2 kan blk isi kelapa 2 dia blend so jd air x ke 2 santan? ishh2 tp x dinafikn lg mmg sdp
Ptt lah kelapa harga mahal, susah pulk nk cri kelapa utk buat msk sbb apa? kelapa belum tua dh kena wat air mcm mna lah nk tua

Friday, 10 June 2011

jauh kehadapan

risau sangat dgn masa depan, antra seni, kerjya or music
disebbkn rsau sgt dgn msa depn nazim smpi dh stdy utk stpm padahl nazim bru spm 
lg2 subjek pengjian am hbs dh 1 buku 
2 pasal peljrn
psal kerjya terpksa tngglkn group okestra :( so sad but x perlh nk tgk gmbr nazim & okestra nazim tujukkn 1 dua
masa festival music


                                               sama lah
                                        sambutan hri krismas 
                                                      & 
                                     rkmn bersma WHI(tv3)

Thursday, 9 June 2011

fuhhh! siap jugak new blog azim, pnt buat tp x sectk dulu sbb dh byk lpa cra nk buat,yerlh dh 5 thun tngglkn mna x nyer
hidup penuh makna?
yerp hidup azim skrg mmg pnuh dgn makna, walau dihidupkn dlm keluarga yg sng tp azim ska dididik dgn cra org sush nk ikutkn crta azim prnh dihntr ke rumh ank ytim utk sebuln merasai hidup seorang ank ytim mmg sedih gilr.
aku tetap aku?
yg ni klkr skt sbb mcm org bg nma samaran antranya :-
:-akim
 -dia org kta rupa ada mcm akim tp mmg azim mnat giler at akim
:-aaron aziz
- pun sma jugak sma nma hostel seth tan ala yg dlm nora elena 2
:-nazim othman
-nma dh sma tp dia org muka pun hmpr sma
nazim putra