BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 27 October 2011

aku tetap aku!

Nampak x kat atas 2 siap kata penengas (!) lg mknanya mrh lah 2
ini sebab ada org nak samakn sy dgn 3 remaja yg dikira hot lah dr 3 negara yg berlainan

1. from MALAYSIA
 Ni dia spe x kenal ank yusof haslam laitu SYAFIQ YUSOF

2. from INDONESIA

ni dia RANDY PANGALILA tg tgh meletup di astro dengan cerita dia yg bertajuk nada cinta


3. from SINGAPURA

spe lah yg kenal dengan ALIFF AZIZ atau nama gelaran "JEJAKA JAMBU" dari singapore ni

COCONUT SHAKE?

COCONUT SHAKE?
Dh lama x berusik blog kli ni tertarik nk tulis entry tentang air kelapa yg ala2 ice blended. serba boleh btul poko kelapa kan, bak kata org tua2 pokok kelapa leh digna kan  utk mcm 1001 gna lah ktakn
Hari ni first time rasa air ni mmg sdp lah tp kan bila difikr2 kan blk isi kelapa 2 dia blend so jd air x ke 2 santan? ishh2 tp x dinafikn lg mmg sdp
Ptt lah kelapa harga mahal, susah pulk nk cri kelapa utk buat msk sbb apa? kelapa belum tua dh kena wat air mcm mna lah nk tua